Het verhaal van Beauty & Trendy.

Mijn naam is Astrid Tempelaars. Ik ben gediplomeerd (medisch) pedicure, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, gecertificeerd nagelstyliste, ik maak sieraden en heb een webshop.

De start.

In 2011 heb ik mijn eigen pedicuresalon geopend onder de naam Astrid’s Voetverzorging. In het begin kon je in de salon alleen voor een standaard pedicurebehandeling terecht, maar al snel, na het behalen van mijn diploma medisch pedicure, ook voor een pedicurebehandeling voor o.a. de diabetische, reumatische en oudere voet. Door het regelmatig volgen van cursussen en workshops, bezoeken van congressen en beurzen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche om de behandelingen volgens de laatste richtlijnen uit te voeren.

Het vervolg.

Na verloop van tijd heb ik de naam Astrid’s Voetverzorging verandert in Feetcare & More, dit omdat het aanbod in de salon niet alleen nog maar voetbehandelingen betrof, maar ook nagelstyling- en schoonheidsbehandelingen.

Ondanks de naam Feetcare & More kwamen de nagelstyling- en schoonheidsbehandelingen toch niet goed tot hun recht. Inmiddels was ik ook begonnen met het maken van sieraden, ATB Handgemaakte Sieraden, en had het plan om een webshop te gaan starten, zodat iedereen de producten en sieraden ook online kon kopen. Het werd dus tijd om de naam toch nog maar een keer te veranderen, zodat alles tot zijn recht zou komen. Het is Beauty & Trendy geworden, Beauty staat voor schoonheid en er mooi en verzorgd uitzien. Trendy staat voor modebewust, eigentijds, elegant, hip en stoer. Precies dat waar Beauty & Trendy voor staat.

De webshop.

Ook in de webshop is schoonheid, er mooi en verzorgd uitzien, modebewust, eigentijds, elegant, hip en stoer terug te vinden. Zo kun je er terecht voor o.a. verzorgingsproducten voor de voeten, de handen, het gezicht en het lichaam, maar ook make-up, parfum en mooie, leuke, stoere handgemaakte sieraden.

De producten in de webshop zijn met zorg gekozen, door mij zelf getest en ik werk er mee in mijn salon. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten voor een mooie prijs.

De sieraden worden door mijzelf met liefde en passie gemaakt. Hiervoor maak ik gebruik van diverse hoogwaardige en kwaliteitsmaterialen, zodat er voor iedere beurs iets moois te verkrijgen is. Omdat het handwerk is, en daardoor een beperkte oplage, heb je altijd iets unieks.

Tot slot.

Ik ben trots op mijn salon en webshop, maar ook dat ik dit avontuur ben aangegaan.

Liefs Astrid.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑