Hoe haal jij je crème uit de pot?

Je zult je misschien afvragen waarom deze vraag, maar eigenlijk is het wel een heel belangrijke vraag om de kwaliteit en de werkzaamheid van je crème te behouden.

Met de vingers of een spatel?

Vele onder ons zullen de crème met de vingers uit de pot halen. Dit is af te raden, want ieder keer dat je met je vingers in de pot gaat er schadelijke bacteriën worden toegevoegd aan de crème die het risico op een huidinfectie verhogen.

Ook is het mogelijk om de crème met een spatel uit de pot halen, maar let er dan wel op dat je de spatel, voor hij weer terug in de pot gaat, eerst reinigt om ook zo de toevoeging van schadelijke bacteriën aan de crème te voorkomen.  

Wat heeft de voorkeur?

De voorkeur gaat uit naar het gebruik van crèmes met een pompsysteem waarbij je de bovenkant naar beneden drukt om het product eruit te krijgen, zonder de pot te openen. Ook kun je gebruik maken van crèmes met een spuitmondje.

Bijna alle crèmes en maskers van Malima Cosmetics beschikken over een pompsysteem, sommige crèmes hebben net als de serums een soort van spuitmondje. Het is niet alleen hygiënisch, maar ook de werkzaamheid van de ingrediënten blijft gewaarborgd.

Love your skin.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑